ropan-active-A-B

ARSERO

Сonfort revoluționar Сonfort revoluționar

Confortabil, durabil și elegant! – acesti factori au devenit baza dezvoltarii vestimentatiei proprii ARSERO. Rezultatul a fost o simbioză de elastic cu material rezistent, care a condus la o abordare revoluționară și unică a designului de îmbrăcăminte cu adevărat confortabilă. Combinația acestor factori în funcționarea îmbrăcămintei oferă o oportunitate de a face exerciții cu absența completă a oricărui disconfort. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la posibila ruptură de țesut și tensiune în zona inghinală cu o extensie semnificativă a piciorului. Încrucișează-ți cu ușurință brațele fără a simți tensiune pe spate în zona omoplaților. Utilizați buzunare asigurându-vă că obiectele din ele nu vor interfera atunci când schimbați pozițiile. Buclele de centură întărite de pe pantaloni vor garanta o fixare sigură a centurii. Scopul ARSERO este de a oferi consumatorului îmbrăcăminte necunoscută până acum, incredibil de confortabilă și cea mai fiabilă.
Și credem că am reușit!
Flex Back®
Tehnologia Flex BACK© dezvoltată și patentată de ARSERO oferă produsului un confort unic combinat cu protecția totală a tuturor celor mai vulnerabile locuri. Stretch for free action este instalat în zonele cu cea mai mare stres, în timp ce zonele cu abraziune ridicată sunt protejate de cea mai puternică și mai durabilă țesătură.
Flex Groin®
Tehnologia Flex GROIN© dezvoltata si patentata de ARSERO, care asigura functionarea produsului eliminand complet posibilitatea rupturii tesuturilor in zona inghinala, combinata cu un confort unic. Întinderea care asigură acțiune liberă este utilizată în zonele de cea mai mare tensiune, în timp ce locurile de abraziune sporită sunt protejate de cea mai durabilă și durabilă țesătură, permițând utilizarea în întregime a locurilor prevăzute pentru buzunare.
Flex Knee logo
Tehnologia Flex KNEE© dezvoltată și patentată de ARSERO, care oferă cea mai confortabilă senzație atunci când te ghemuiești în zona genunchilor. În plus, reducerea semnificativă a încărcăturii pe buzunarul situat mai sus, cu utilizarea sa cea mai eficientă atunci când este încărcat complet.
smart Line©

SmartLine©

Tehnologie dezvoltată și patentată de ARSERO, care asigură cea mai confortabilă operare a buzunarelor superioare și laterale ale pantalonilor. În momentul ghemuirii, este exclusă posibilitatea de a strânge partea inferioară a piciorului de către obiectele din buzunar. În același timp, buzunarul de jos are o capacitate mare. Articolele din buzunarul exterior sunt mai puțin predispuse la cădere din cauza unghiului de înclinare modificat.
Smart PocketA©

SmartPocketA©

O tehnologie dezvoltata si patentata de ARSERO, care permite folosirea unui buzunar mare, dar cu posibilitatea de impartire in doua mai mici, in acelasi timp marind volumul admis. Extrem de eficient în toate domeniile de operare.
Smart PocketB©

SmartPocketB©

Tehnologie dezvoltată și patentată de ARSERO, incredibil de simplă, dar în același timp extrem de funcțională, permițându-ți să folosești un singur buzunar mare, dar cu posibilitatea de a-l împărți în două mai mici. Ideal pentru sarcini care necesită funcționalități diferite.
Shopping Cart